ico grafika

Egyedi elképzeléseinek maradéktalanul, magas színvonalon történő megvalósítása.

Bővebben

ico print

Kültéri- és beltéri reklámanyagok digitális nyomtatása akár 160 cm szélességig.

Bővebben

ico folia

"Klasszikus" dekorációs
fóliakivágás Roland GX500 vágógépen.

Bővebben

ico dekor

Járműdekoráció, üzletdekoráció, 3D betűk, világító táblák cég- és reklámtáblák kivitelezése.

Bővebben

Az összes elterjedt tervezőprogram formátumait képesek vagyunk fogadni.

 

  • Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign; CorelDRAW, QarkXpress valamint EPS állományokat. Az egyediesítés vagy más változtatás utólagos elvégzéséhez a terveket szerkeszthető formában kell megkapnunk, hogy használni tudjuk őket.
  • Méretarany: 1:1. Felbontás: B2-es méretig max. 200 dpi, efölött 120-96 dpi az ajánlott (nagyméretű kültéri anyagoknál 72 dpi is elegendő) Színtér: CMYK (színprofil nélkül)
  • Anyagleadáshoz kérjük a fájl nevét, nyomtatandó fájl méreteit és a kész termék-nyomathordozó méreteit, mennyiségét. (ajánlott 1-2 mm kifutó körben).
  • Színhelyesség biztosítása: a megrendelő által adott proof alapján történik, de nem biztos, hogy az adott médián lehet azokat a színeket produkálni. (Az EFI Colorproof XF proof, fotó és nagyformátumú plakát nyomtató rendszert haszáljuk, ez biztosítja, hogy munkáinkat gyorsan, pontosan, színhelyesen készítsük el.)
  • Formátum: ajánlott a kompozit PDF. További fogadható formátumok: AI, CDR, EPS, PS, TIFF vagy JPEG (high quality). Vektoros anyag esetén a betűket görbévé alakítva kérjük. Nem megfelelő formátumok: Microsoft Powerpoint, Word, Excel, PNG.
  • Ha formariccelni is szeretné az anyagot, akkor a stancrajzot is szerepeltetni kell a leadandó vektoros forrásállományban úgy, hogy a stancon kívül legyen 1-2 mm kifutó a vágási pontatlanságok ellensúlyozására. Kis matricák esetén pixeles anyagleadás esetén 300 dpi felbontást kérünk.

 

 

Árszámítás

  • A leeső anyag szintén felszámításra kerül. Például egy 127cm szélességben beszerezhető minőségi (magasabb alapárú) alapanyagra 70cm széles és 2méter hosszú nyomat esetében felszámoljuk az 57cm leeső alapanyagot